HELSINGIN SAKSALAIS-SUOMALAINEN KUOROT A K A I S I N


Tervetuloa Helsingin Saksalais-Suomalaisen kuoron sivuille!

kuva


Kuoro

Helsingin Saksalais-Suomalainen kuoro perustettiin vuonna 1970. Kuoron tavoitteena on saksalaisen ja suomalaisen, mutta myös muunkielisen musiikin harjoittelu ja korkeatasoinen esittäminen.
Kuoro on itsenäinen, mutta se toimii Helsingin saksalaisen seurakunnan yhteydessä, joka on kuoron pääasiallinen tukija. Kuorossa on tällä hetkellä noin 40 aktiivista laulajaa. Pääosa on suomalaisia, kolmannes syntyperäisiä saksalaisia ja lisäksi on muutamia muiden maiden kansalaisia.

Ohjelmistot

Kuoron ohjelmisto uusiutuu kaksi kertaa vuodessa. Pääosin harjoitellaan ja esitetään saksalaista kirkkomusiikkia, mutta ohjelmistossa on myös muunlaisia teoksia renessanssista moderniin musiikkiin.
Kuoro pitää konsertin ainakin kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi kuoro esiintyy saksalaisen seurakunnan jumalanpalveluksissa noin kerran kuukaudessa.

Konsertit

Kuoron konsertit pidetään useimmiten Helsingin Saksalaisessa kirkossa. Vierailukonsertteja muille paikkakunnille tehdään ajoittain.

Kuoromatkat

Kuoro tekee lähes vuosittain esiintymismatkan ulkomaille. Eniten matkoja on tehty Saksaan, mutta myös useihin muihin Euroopan maihin.

Kuoron johtaja
Kuoron johtajana toimii Agnes Goerke.

Kiinnostuitko?

Uudet jäsenet ovat tervetulleita! Jos haluat laulaa mukavassa seurassa ja samalla virkistää saksan kielen taitojasi, tule mukaan laulamaan!

Kuoron harjoituskielinä ovat saksa sekä suomi. Harjoitukset pidetään Saksalaisen kirkon seurakuntasalissa, Bernhardinkatu 4. keskiviikkoisin klo 18.00 - 21.00.

Lähempiä tietoja antaa kuoron johtaja Agnes Goerke, johon voit ottaa yhteyttä puhelimitse p. 041 517 9496 tai laittaa sähköpostia (chorleiterin@dfchelsinki.net)